Gastenboek

Laat ons weten wat u van de website vindt door een berichtje achter te laten.

» Gastenboek bericht toevoegen

Monique Pals

Wat een geweldige vondst is deze site. Ik heb voor het eerst een foto gevonden waar mijn vader, Jans Pals uit Finsterwolde, als kind op staat. En foto's van het armenhuis ('t Warkhoes) waar hij is opgegroeid. Ik had nog nooit iets van mijn vader gevonden van voor zijn 20ste verjaardag dus ik was hier heel blij mee. ( ik heb een mail gestuurd voor meer informatie)
Mochten er nog mensen info of foto's hebben van de familie Pals uit Finsterwolde ( of Beerta) dan zou ik daar heel blij mee zijn!

Erwin

Ik ben op zoek naar W.A. (Arie) Remeijer, geboren op 13 september 1955, i.v.m. een reünie (KMar peloton 75-2). Wie kan mij aan zijn adres en/of telefoonnummer helpen.
Groet,
Erwin

Janet

Nog even de link naar een afbeelding van hetzelfde gebouw in Beeldbank Groningen:
https://www.beeldbankgroningen.nl/beelden/detail/9996df17-0923-134f-7317...

Janet

Wat een informatie op deze site. Geweldig!
Onlangs kreeg ik van iemand het boek "Oude ansichten van de gemeente Finsterwolde" van Gé Molenberg. Op de laatste pagina van dit boek staat een foto van het waterschapshuis van Reiderland in de Reiderwolderpolder. Directieverblijf t.b.v. de aanleg van de CC Polder. Tevens gebruikt als logement.
Nu ben ik zelf opgegroeid in de R.W.Polder maar ken het gebouw niet en kan het ook niet vinden. Wie weet waar het staat of heeft gestaan?
Mail dit a.u.b. naar janetb@hetnet.nl

Ida

Ik vind het super leuk om de oude plekjes in Veendam weer te zien.Mijn grootouders ,fam.H.Heidema van de Molenstreek en mijn oom en tante uit oude Pekela hebben daar gewoond en ik ging daar logeren.De omgeving blijft mooi.Groetjes Ida.

Bert Oldenburger

Een mooie site. Ik woonde tot 1979 in Wildervank, eerst aan de Landbouwstraat en daarna aan de Nijverheidskade. Ken veel er van nog.

H. Bolland

Wij hebben de schoolfoto van rond 1927 ook, onze vader Siemon Bolland staat daarop.
Hij is op de voorste rij 4e van recht, dit is niet Jurjen Bolland, maar dus Siemon Bolland.
Hij mocht vooraan staan, omdat hij die dag jarig was. Volgens verhalen staat er ook nog een broer van hem op deze foto, maar waar en wie het is weten we niet .
Siemon had 3 broers, Klaas, Jurjen en Harm.
Vr.gr. fam. Bolland

Ham Evert Waalkens

Dag,
Op zoek naar de postbezorger Stubbe kwam ik weer op de site van Remeijer geweldig informatief en veel herkenbare foto's en situaties.
Mooi om de historie van Finnerwold zo langs te zien komen.
Complimenten!!!!!!
Harm Evert Waalkens

Jacco Maas

Zeer mooie site, Respect. Ik kom dan wel uit Limburg, maar ik vind de ansichtkaarten heel mooi!

Dirk Delger

Ik zoek foto's van Imminga z,n molen in Finsterwolde. Heeft u daar nog iets van? Prachtig al die oude foto,s


Theme & Icons by N.Design Studio