Ingrediënten

250gram ijsbergsla
1 rode peper
1 dikke vleestomaat
½ paprika (geel of groen)
1 teentjes knoflook
3 eetlepels dressing naturel
100 gram zoutloze (komijne)kaas
Olijfolie
 

Bereiding

Snijd de ijsbergsla in stukjes/reepjes. Snijd de rode peper open en verwijder de meeste pitjes. Snijd de peper vervolgens in stukjes. Snijd eveneens het teentje knoflook en de paprika in stukjes.

Doe in een pan een weinig olijfolie en verwarm hierin de stukjes knoflook, Spaanse peper en de paprika gedurende ongeveer 5 minuten op een klein pitje. Niet laten aanbakken. 

Snijd  ondertussen de vleestomaat en kaas in stukjes en doe dit door de ijsbergsla.

Neem de peper/knoflook/paprika van het vuur en laat dit even afkoelen en doe dit ook door de ijsbergsla. Eventueel nog op smaak maken met een paar eetlepels sladressing .

Deze sla is lekker over penne of een andere pasta. De pasta volgens het recept achter op de verpakking, echter zonder zout, bereiden.

Eet smakelijk!